000 01164nam a22003497a 4500
001 42896
035 _a(OCoLC)758032334
003 CLSAUCC
005 20210706221833.0
006 a||||| |||| 00| 0
007 ta
008 180109n xxk||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9780582429550
040 _aCLSAUCC
_cCLSAUCC
_dCLSAUCC
082 _a428.24
_bB338
100 1 _aBauder, Anne
245 1 0 _aReady to order :
_bstudents' book /
_cAnne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Iñesta.
250 _a1a. ed.
257 _aInglaterra.
260 _aHarlow :
_bLongman,
_c2002.
300 _a111 p. il. col.
520 _aElementary english for the Restaurant Industry. Is for students training to become or working as chefs, bartenders or waiting staff.
526 _aETFP23 INGLÉS PARA EL DESARROLLO DE COMPETENCIAS LINGUISTICAS
_bBibliografía complementaria
650 4 _aINGLES
_vENSEÑANZA
650 4 _aLIBROS DE TEXTO PARA HABLANTES EXTRANJEROS
650 4 _aSERVICIOS DE ALIMENTACION
_vTERMINOLOGIA
650 4 _aVOCABULARIO
700 1 _aIglesias, Montserrat
700 1 _aIñesta Anna
999 _c42896
_d42896
942 _2ddc